Dom > Novice > Vsebine

Kristalni lestenci imajo visoko estetsko vrednost

Oct 24, 2017

Kristalni lestenci, ki uporabljajo sodoben modni koncept, ohranja izvirni kitajski stil, zaradi česar je nov kitajski stil. To je kombinacija tradicionalnega in sodobnega, je dedovanje tradicije, pa tudi do razvoja tradicionalnega, lahko razumemo kot domače kulture skozi čas in prostor. Kristalni lestenec Ta slog kristalne luči prikazuje čisto racionalnost sodobne miselnosti uporniškega, simbol postmoderniškega stila, ki ga podpirajo mladi potrošniki.

Performance karakteristike kristalnih lestencev

Kristalni lestenec je umetni kristal, izdelan iz lestencev, s čudovitimi, plemenitimi značilnostmi. Splošno modeliranje Unique, ima zelo visoko estetsko vrednost. V sodobnem pohištvo dekoracijo v kristalni lestenci v obliki sto sprememb, Crystal lesten fine izdelave in krasen lesk, ki jih ljudje bolj in bolj pro-pogled.

Lepota Kristala leži v čudoviti svetlobi diamantnega videza, saj svetilke iz kristalov poleg drugih materialov ne morejo ustrezati prosojnemu sijaju, ampak tudi v kristalni svetilki je obdarjena z naravo plemenite elegance lasten temperament in krasen in velikodušen intuitiven občutek.

Moderna domenska razsvetljava Kristalna razsvetljava, najbolj znana, ko kristalni lestenec. Od rojstva kristalnega lestenca je postal raznolik hotel, zasebni klubi, cerkve, nakupovalna središča, avditorij Crystal Chandelier in celo družinska gostišča. Kristalna svetilka Čudovita sijajna zavidljiva, kristalna svetilka elegantna drža Naj se čarovnik, s svetlobo kristalne svetilke, postane simbol identitete in statusa.

Kristalni lestenci čudovitega videza, ki se pojavljajo kot diamantno stiskanje, ljudje, ki nehotično spominjajo na oddaljeni mit o svetu, boginjo modrosti Athene in 12 palač skih svetnikov, ki očarljivo in močno sveto oblačilo. Kristalna razsvetljava je kot legendarna boginja lepote, Kristalni lestenec s svetlobo njene modrosti za človeško razsvetljavo, osvetlitev naše srečne življenjske poti.

Prednosti kristalnih lestenc

1, lahko zadovolji različno potrebo po različnih željah posameznika za pohištvo. V tradicionalnem trženjskem modelu pohištvena podjetja pogosto temeljijo na preprostih tržnih raziskavah, ki sledijo trenutnemu trendu razvoja pohištva in proizvodnje pohištva. Toda ta način proizvodnje pohištva ni v skladu z zahtevami, torej slog ne more izpolniti posameznih preferenc. Crystal lestenec in trženje po meri bo razdelil trg na posameznika, v skladu z individualno zahtevo oblikovanje pohištva, potrošnik je eden od oblikovalci pohištva. V skladu z osebnimi hobiji, da bi nekatere posebne zahteve, kot so barvno ujemanje, prilagojene specifikacije in tako naprej.

2. Zmanjšajte zaostanek zalog. V tradicionalnem načinu trženja podjetja pohištva, da bi povečali dobiček, s pomočjo obsežne proizvodnje, da bi zmanjšali stroške izdelkov, ko je trg trpel malo nepredvidljivega, ta velika proizvodnja pohištva zaradi podobnosti neizogibno vodi v nezaščiten ali zaostanek , kar povzroča izgubo virov. in meri trženje temelji na proizvodnji naročil potrošnikov, Crystal luster je malo inventarja, pospešiti prihodek kapitala.

3. Zmanjšajte tržne stroške. V tradicionalnem modelu trženja so podjetja za pohištvo, da bi zasedla trg, pogosto prek oglaševanja, gradbenih trgovin in drugih načinov za spodbujanje prodaje in s tem višjih stroškov. in po meri trženje, dokler kakovost pohištva je zanesljiv, cena je smiselna, pohištvo lahko prodati gladko. Pri trženju po meri se proizvajalci neposredno soočajo s potrošniki, da zmanjšajo prodajne povezave, a tudi zmanjšajo različne stroške.

Kristalni lestenci so lahko nekaj, kar mnogi sanjajo. Eden od njenih največjih lastnosti je lepota in velikodušnost. Toda njegova cena je relativno draga, ne morejo si vsi privoščiti. Izbor kristalnih lestenc mora biti prilagojen lokalnim razmeram. Kristalni lestenec Če je hiša relativno majhna, ne smete izbrati prevelikega kristalnega lestenca. To bo imelo moteč učinek. Morate se spomniti.