Dom > Novice > Vsebine

Višina lamele vgradnje

Sep 27, 2017

Lestenci so čudovita notranja zasnova doma, če nameravate uporabiti lestence za vašo opremo na domu, veliko število lestencev: elegantno, elegantno, trendovsko, edinstveno, elegantno, a nakup svetilk in luči ne samo, da bi pozorni na svoje estetsko, da bi zagotovili varnost notranjosti, Lestenci moramo kupiti kakovostne izdelke, mnogi ljudje sledijo trendu, da izberejo lestenec, ki sama ne razume lestence. Spodaj je za vsakogar posebej značilen del lustrov, notranjih lestenc.

Lestenci Značilnosti:

Lestenka je primerna za dnevno sobo. Najpogostejši lestenci, ki se pogosto uporabljajo v evropskih svečnikih, kitajskih lestenci, kristalnih lestencih, lestenjih pergamenta, lestenecih lesteh, v obliki stožčaste luči, usmerjeni ravni luči, luči luči, lestenke s petimi viličnimi kroglicami, magnolijevo lučjo, oljčnih lestencev. V spalnici se uporabljajo enojna obesna svetilka in dvojni lestenec, v dnevni sobi pa se uporablja lestenec. Vgradna višina lestence ne sme biti manj kot 2,2 m od tal.

Kako izbrati lestence:

1, Lestenci dejavniki razsvetljave

Lestenec se uporablja v dveh vrstah lestenec z eno glavo in dolgimi lestenci v spalnici. Prvi se bolj uporablja v spalnici in restavracijah; Lestenka ima belo žarnico, v ohišju je nameščena zamrzovana žarnica, svetloba pa je mehka. Druga je pokrovček ustnice navzdol, lestenec razsvetljuje naravnost v notranjost, svetloba pojavi ustnica. Druga je kapuca, lahka do stropa, nato pa se odraža, da se ljudje počutijo mehke in sproščene. Kupite lestence, najprej preverite logotip lestve, kot so blagovna znamka, model, nazivna napetost, nazivna moč. Nazivna moč je še posebej pomembna, če izbrana moč lestence presega standard, Lestenec lahko povzroči lupino, deformacijo izolacijskega sloja itn.

2. Višinski faktor lestence

Višino viseč, senčnik, material in oblika žarnice je treba previdno izbrati, da ne pride do neprijetnega bleščanja. Lestenci so običajno nameščeni v kuhinji, dnevnem prostoru, spalnici in imajo prostoren prostor. Višina lestence bi morala biti primerna, Lestenec Hefei dekoracija družba priporoča uporabo izbirnega dvigovanja, spustite svetilke naprave, da bi olajšali nastavitev in izbiro višine. Na primer, plastični material riževega bela obesna svetilka, oblika naravnega brez rezbarjenja, poljuben, odtenek spiralne oblike se lahko poljubno prilagodi. Višina lestence bi morala biti primerna, Lestenec na splošno od namizja približno 55-60 centimetrov, in mora biti opcijsko gor in dol napravo svetilke, da bi olajšali nastavitev in izbiro višine.

Moderni minimalistični modni lestenci, izvrstni, čisti brezhibni, šibki s sledjo močne, teksturne prepustnosti, varnosti so lahko popolnoma zanesljivi, vsaka modna obesna svetilka ima lastnega lastnika, osvetljuje vaše življenje, upam, da jih je treba opaziti, osvetliti, v celoti cvetijo svoj čar, večina ljudi morda ne želi okrasiti v evropski klasični slog, so moderni lestenci pogosto bolj priljubljeni. Trg ima sodoben občutek velikega števila lestencev, lestenec za izbiro zelo velikega, lahko izbirate med različnimi vrsticami. Potrošniki imajo najboljšo izbiro za namestitev energetsko varčne žarnice svetlobnega vira lestenec, ne odločijo, da imajo plating plast lestve, ker je plating plast časa je zelo enostavno zbledi. Izberi vse kovinske in steklene ter druge materiale znotraj in zunaj iste obesne svetilke.