Dom > Novice > Vsebine

Lestenec ima večino vzorcev

Oct 13, 2017Lestenci so čudovit notranji dizajn doma, če nameravate uporabiti lestence za vašo domačo opremo, veliko število lestenčnih oblik: elegantno, elegantno, trendovsko, edinstveno, elegantno, vendar nakup svetilk in luči ne samo, da bi pozorni na svoje estetski, lestenec, da bi zagotovili varnost notranjosti, moramo kupiti kakovostne izdelke, mnogi ljudje sledijo trendu, da izberejo lestenec, ki sama ne razume lestence. Spodaj je za vsakogar posebej značilen del lustrov, notranjih lestenc.

Lestenci Značilnosti:

Lestenka je primerna za dnevno sobo. Najpogostejši lestenci, ki se pogosto uporabljajo v evropskih svečnikih, kitajskih lestenci, kristalnih lestencih, lestenjih pergamenta, lestenecih lesteh, v obliki stožčaste luči, usmerjeni ravni luči, luči luči, lestenke s petimi viličnimi kroglicami, magnolijevo lučjo, oljčnih lestencev. V spalnici se uporabljajo enojna obesna svetilka in dvojni lestenec, v dnevni sobi pa se uporablja lestenec. Vgradna višina lestence ne sme biti manj kot 2,2 m od tal.

Kako izbrati modne lestence:

1, Lestenci dejavniki razsvetljave

Lestenec se uporablja v dveh vrstah lestenec z eno glavo in dolgimi lestenci v spalnici. Prvi se bolj uporablja v spalnici in restavracijah; Lestenka ima belo žarnico, v ohišju je nameščena zamrzovana žarnica, svetloba pa je mehka. Lestev Druga je pokrovček ustnice navzdol, razsvetljava neposredno v notranjost, svetloba pojavi ustnica. Druga je kapuca, lahka do stropa, nato pa se odraža, da se ljudje počutijo mehke in sproščene. Kupite lestence, najprej preverite logotip lestve, kot so blagovna znamka, model, nazivna napetost, nazivna moč. Nazivna moč je še posebej pomembna, če izbrana moč lestence presega standard, Lestenec lahko povzroči lupino, deformacijo izolacijskega sloja itn.

2. Višinski faktor lestence

Višino viseč, senčnik, material in oblika žarnice je treba previdno izbrati, da ne pride do neprijetnega bleščanja. Lestenci so običajno nameščeni v kuhinji, dnevnem prostoru, spalnici in imajo prostoren prostor. Višina lestve bi morala biti primerna, priporočamo, da izberete svetilko, ki se lahko dvigne in pade, tako da nastavite in izberete višino. Na primer, plastični material riževega bela obesek svetilke, luster oblik naravne brez rezbarjenja, poljubno, odtenek spiralne oblike se lahko poljubno prilagodi. Višina lestence bi morala biti primerna, običajno s namizja okoli 55-60 centimetrov, in mora biti opcijsko navzgor in navzdol v napravi svetilke, da se olajša nastavitev in izbira višine.

Moderni lestenci, izvrstni, čisti brezhibni, šibki s sledom močne, teksturne prepustnosti, varnosti so lahko popolnoma zanesljivi, vsaka modna obesna svetilka ima lastnega lastnika, osvetljuje vaše življenje, upam, da jih je treba opaziti, osvetliti, čar, večina ljudi morda ne želi okrasiti v evropski klasični slog, lestenci Modern-style lestenci so pogosto bolj priljubljena. Na trgu je sodoben občutek velikega števila lestencev, za izbiro zelo velikega, lahko izbirate različne vrstice. Potrošniki imajo najboljšo izbiro za namestitev energetsko varčnih žarnic svetlobni vir lestenec, ne odločijo, da imajo plating plast lestenci, luster, ker je plating plast časa je zelo enostavno zbledi. Izberi vse kovinske in steklene ter druge materiale znotraj in zunaj iste obesne svetilke.